"Besimi juaj, detyrimi ynë"
Agjensioni UNION
Të gjitha pronat
300
Qira
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
1
Garazha:
1
Qendra
250
Qira
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
1
Garazha:
0
Ulpiana
200
Qira
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
1
Garazha:
0
Qendra
300
Qira
Dhoma gjumi:
2
Banjo:
1
Garazha:
0
Kalabria / Emshiri
300
Qira
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
1
Garazha:
0
Aktash
300
Qira
Dhoma gjumi:
2
Banjo:
1
Garazha:
0
Dardania
Shërbimet që i ofrojmë
Shërbime për Patundshmëri
Agjensioni jonë iu ofron ndërmjetësim në shitblerje & qiradhënje të banesave, shtëpive, objekteve afariste, trojeve dhe patundshmërive të tjera dhe ju ndihmon që qëllimi i klientëve të realizohet në kohë sa më të shkurtër .
Shërbimi i preferuar
Agjensioni jonë ështe i fokusuar në veqanti në ndërmjetësim për ndërtim të lartë në lagje të ndryshme në Prsihtinë dhe Fushë Kosovë.
Shërbimi plus
Agjensioni jonë iu ofron klientëve konsulta dhe këshilla për investime në patundshmëri duke i orientuar tek prona e patundshme me cilësi dhe prespektiv afatshkurte dhe afatgjate.
Rreth agjensionit tonë
Agjensioni UNION është biznes i regjistruar me 09.11.2016, në Prishtinë pranë Ministrisë së Tregetisë dhe Industris të Republikës së Kosovës, me seli në Prishtinë dhe, me numër të biznesit 71333442.
Moto jonë
" Vendbanimi i mirë është prej shkaqeve të lumturisë, me ne kjo gjë ështe më e lehtë, jemi këtu për ju sepse fokusi jonë ështe klienti "
A dëshironi të gjeni shtëpi, banesë apo zyre ?
Nëse jeni të interesuar të shisni apo lëshoni me qira pronën tuaj ose të gjeni një pronë e cila ju nevojitet për blerje ose qira atëherë na kontaktoni.
TELEFONO TANI
+383 (0) 44 557 227